My blog in English: Needle and some thread

maanantai 21. syyskuuta 2009

Kurpitsoita ja synttärilahja

Vietettiin reilu viikko sitten naisten kesken viikonloppua. Meidän viiden naisen porukassa kaikilla on synttärit tässä syksyllä, joten päätettiin juhlistaa kaikkia kerralla. Lahjoja ei osteltu vaan vietettiin laatuaikaa keskenämme syöden, jutellen ja viiniä naukkaillen. Minä kuitenkin halusin tehdä muutaman kurpitsan ja annoin ne "syyslahjoina". :)

Tässä virkatut pikkukurpitsat saajiensa käsissä:


Minun syntymäpäivät olivat 9.9. ja silloin saapuikin juuri sopivasta samana päivänä paketti Japanista Michikolta. Michiko oli itse tehnyt ihanan lampaan ja lähetti mukana myös monta pakettia maailman parhaita kirjontaneuloja eli Misuya-neuloja. Neulat ovat kauniissa puurasiassa. Oli kyllä aivan täydellinen synttärilahja! Kiitos Michiko!
Stitching Bloggers Birthday Clubissa sen sijaan minulle kävi ikävästi, sillä parini on hävinnyt blogimaailmasta kokonaan eikä Edgar ole saanut häntä kiinni sähköpostillakaan. En siis saanut lahjaa sieltä, mutta Edgar lupasi että enkelit pistelevät minulle jotain ja saan paketin myöhemmin. :)


Niin ja en ole tainnut kertoa mitä sain mieheltäni lahjaksi. Sain tatuoinnin! :) Tai ei sitä vielä ole tehty, mutta mies maksaa sen kun menen sen ottamaan. Osaatko arvata minkä kuvan otan? Näytän kuvan kun se on nakutettu minun nahkaani! :D

11 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Ihania kurpitsoja=)))
Myöhästyneet synttäri onnittelut=)

No jostain syystä mulla tulee aina sinut mieleen kun viikonloppu aamuna tulee tää lasten ohjelma Late lammas;)vai mikä se nyt nimeltään onkaan, nakutettaisiinkos sinuun sitten lammas???

Mari kirjoitti...

Kauniita nuo kurpitsat!

Tuula kirjoitti...

Onnea näin jälkikäteen! Tosi ikäviä tuommoiset "oharit" blogimaailmassa. Ei oikein tiedä miten ne saisi estettyä. Ihanat kurpitsat olet kyllä virkannut!

Mari kirjoitti...

Ihanat pikkukurpitsat, ja lammas on tosi suloinen! :)

Heidi kirjoitti...

Oih olen kateellinen, että saat tatskan:) haluan myös!!! Toinen ei:( mutta mitä minä siitä...joskus vielä:) Ihkuja kurpitsoita olet tehnyt. Olen tehnyt myös kaksi mutta mustikan ohjeella...pitäisi ehkä päivittää blogia... Onnittelut myöhässä jos en ole vielä sanonut..?

Teija kirjoitti...

Myöhästyneet onnitellut minultakin! Tosi söpöjä nuo tekemäsi kurpitsat. Surku juttu tuo ohari...

Anonyymi kirjoitti...

Ui, kun on pikkuisia kurpitsoita. Ihania ja onnittelut tästäkin suunnasta :)

Lennu kirjoitti...

Oi että suloisia kurpitsoja! Tosi ihania. Hurjasti myöhästyneitä synttärionnitteluja!

Minna kirjoitti...

kiitos ihastuttavasta syys pistelystä:)

TarjaA kirjoitti...

Voi mitä kurpitsoja! Onko malli omasta päästä keksitty vai löytyykö jostain? On niin pieniä että voisin kokeilla virkkausta pitkän tauon jälkeen.

Srinity kirjoitti...

Kurpitsoiden virkkausmalli löytyy kirjallisena englanniksi täältä:
http://crochet-mania.blogspot.com/2008/10/blog-post_2875.html

ja video-ohjekin on olemassa täällä:
http://www.youtube.com/watch?v=ADJQ2cjoK6Q