My blog in English: Needle and some thread

tiistai 10. marraskuuta 2009

Kauhua, hedelmiä ja linnunpönttöjä

Round Robin kankaista minultä lähti tänään eteen päin Minnan Halloween ja Tarjan hedelmät. Kaikki hässäkkä tässä ympärillä on hieman aiheuttanut sen että minä olin vähän pullonkaulana noiden kankaiden etenemisessä. Nyt kuitenkin siis otin spurtin ja sain kaksi jo valmiiksi ja kolmas on jo "neulan alla". :)

Minnalle pistelin kummituslinnan lepakoineen kaikkineen, malli on pieni osa The Cross Stither-lehden mallista "Ghouls only". Noidan pata löytyi Cross-stitchers-club.com:in mallista "Scary!" Noidan padassa muutin halkojen värin, koska alkuperäinen erittäin vaaleanpunainen väri sai puut näyttämään ihan.... no semmosilta jutuilta mitä miehet ei varmaan haluaisi nähdä poltettavan. :DTarjalle pistelin ananaksen ja kirsikoita. Ananaksen malli on italialaisesta ristipistovihkosesta ja kirsikoiden Cross-stitchers-club.com:in mallista Fruity lids. Tuosta ananaksesta tykkään niin että varmaan pistelen sen uudestaankin ja teen siitä jotain hauskaa. :)


Oma RR-kankaani meni varmaankin vähän ohituskaistaa sillä tuli jo takaisin! Aivan ihania linnunpönttöjä olette tytöt minulle pistelleet! Kiitos kaikille! Katsokaas muutkin miten hieno. Laitoin nimet, jotta myöhemminkin muistan kuka pisteli minkäkin pöntön. Tähän teen vielä maata alle ja jalat pöntöille. Mietin että pari pilveäkin voisi näyttää kivalta. Kuvia tulee sitten lisää kun on ihan valmis.


Vaikka nyt olen tosiaan ollut ihan kotosalla päivät niin tuntuu että aikaa olisi vähemmän kuin työaikana. No on kyllä viikonloppuisin ollut kaikenlaista kuten viime viikonloppuna pikkujouluristeily entisen työpaikan porukan kanssa (tuli laulettua coverbändin tahdissa niin että ääni lähti :D) ja sitä edellisenä siskon tuparit ja jokin aika sitten se reissu Oulun messuille ja sitten nyt perjantaina Tampereen messuille. :) Hauskanpitoa tasapainottamaan käyn kaksi kertaa viikossa yrittäjäkurssilla ja teen parina päivänä kurssin etätehtäviä.

Ai niin olenhan minä virkannutkin, tein paniikkitahtia kahdessa illassa hihattimen pikkujoulumekon seuraksi. Ohuehko lanka, mutta kuutosen koukku ja ihan peruspylväät pelastivat tilanteen. Pitää ottaa siitä kuva jossain vaiheessa kun näytän itse julkaisukelpoiselta. :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täh, ootsie perjantaina Tampereella? Mie oon lauantaina. Niisk.

Ihania pönttöjä ja kivoja pikkupistelyitä.