My blog in English: Needle and some thread

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Ristipistoilua mukavassa seurassa

Vietin viikonlopun aivan mahtavassa seurassa. Olin nimittäin viettämässä Violariumin ristipistoviikonloppua Kauppilan Matkailutilalla Ikaalisissa ja paikalla oli reippaat 20 mahtavaa ristipistoilevaa naista. Osan jo tunsinkin, mutta mukana oli myös uusia tuttavuuksia. Tai melkein kaikkiin olin aiemmin törmännyt täällä blogimaailmassa, joten ei ihan tuntemattomia olleet. :)

Sain ihan kivasti pisteltyäkin vaikka osa ajasta meni niin tehokkaasti nauramiseen ettei meinannut hengittämisestä tulla mitään saati sitten pistelystä. :D Otin mukaan ristipistohassutuksessa aloittamiani projekteja ja sain kaksi pisteltyä valmiiksi, toisen niistä viimeisteltyäkin ja yhden etenemään mukavasti.

Hassutuksen neljäs työni oli Brooke's Booksin ilmaismalli Stitchie Witchie ja sain sen pisteltyä loppuun.


Hassutuksen kolmas työ Pelin Tezer ilmaismallista "Zeugma - A Bookmark for Mom" pistelty kirjanmerkki. Viimeistelin sen nätillä pitsillä. Jätin vielä päät auki niin voin laittaa tähän vielä tupsut.Tralalan "Moutons de saisons"-sarjasta jatkoin kevään pistelyä. Olin pistellyt vasta pienen osan reunuksesta ennen ristipistoviikonloppua, kuva täällä, eli eteni ihan kivasti. :)

Piti aloittaa ihan uusikin työ kun kuulin että ystävälläni Ritvalla oli synttärit lauantaina. Kuulin asiasta siis vasta aamusella ja sitten piti vaudilla keksiä jotain kivaa. Saimme yllärikuoret mennessämme viettämään ristipistoviikonloppua ja kuoressa oli myös Jardin Privétin malli Mini Quakers, josta pistelin osan ja viimeistelin biscornuksi. Lanka on Atalien Cedre. Ja tämän siis annoin sitten iltapäivällä Ritvalle lahjaksi. :) Onnea Ritva! :)Kuten siis mainitsin niin saimme yllärikuoret, jotka odottivat meitä sängyllä. Tässä kuva mitä kaikkea ihanaa saimme.

Ja mikäs sen kivempaa kuin ristipistokauppa, joka löytyy samasta huoneesta ja on auki melkein 24h/vrk. :D Violariumin kauppa siis muutti viikonlopuksi Ikaalisiin ja sieltä tulikin sitten löydettyä useampi kiva juttu. Nimuën mallit ovat aivan ihania ja niitä ostinkin kaksi. Lisäksi täydensin Atalien lankavarastoani vihreillä ja sinisellä langalla. Vielä piti saada kotiin vietäviksi kolme pitsistä vetoketjua, pätkä pisteltävää pellavanauhaa ja kahta erilaista nauhaa. Kiitoksia kaupantädille kun jaksoi vielä puolenyön aikaankin pitää puotia auki. :)Tässä vielä työskentelytunnelmia elikkäs minun "työpiste" ja eväät :D sekä meidän pöydästä yleiskuvaa.
Iloisia pistelyhetkiä kaikille!

14 kommenttia:

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Teillä oli varmasti aivan mieletön viikonloppu! Voi vaan kuvitella. :D Ihania töitä sullakin täällä näytillä. :)

Lumiruusu kirjoitti...

Niin värikkäitä ja houkuttelevia kuvia-
ihania töitä Sinulla !

Voin vain kuvitella miten hienoa oli viettää kokonainen viikonloppu pistellen ystävien kanssa! :)!

Anonyymi kirjoitti...

Juu, olen kade teille onnellisille. Itse olin työmaalla pitämässä ovia auki ennakkoäänestäjille...

Kirsi kirjoitti...

Kiva kun sinulla on paikalta myös "pöytäkuvaa". Minullahan ei ollut kameraa, mutta Katri lupasi jotain kuvia lähettää. Olit muuten tosi nopea tuon Ritvan lahjan kanssa :) Mutta niinhän se on, että a girl must do what a girl must do! Oli kiva nähdä / kuulla!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Onpas vauhdikas tuo työpöytäkuva :D

Sinähän sait paljon aikaiseksi; pitsi kirjanmerkin taustalla on tosi kaunis, eipä ole tullut mieleen, *laittaa idean korvantaakse*

Ostoksesi pysyivät näemmä hyvin hanskassa, ja totta, Ritvan lahja syntyi todella vauhdilla; ihailuni!

Oli mukava nähdä ja - no, Kirsi sanoikin jo, että kuulla myös :D

Katri kirjoitti...

Juu, edellisiä kommentoijia mukaellen, oli kiva nähdä/kuulla :-) Nopea olit biscornun teossa ja suloinen se on, omin silmin näin :-)

kissankello kirjoitti...

Hyvinhän sinä etenit pistelyviikonloppuna ja sait todella nättiä aiakiseksi. Meillä oli pariviikkoa sitten pistelypäivä jossa oli muistoni mukaan 8 naista paikalla. Mun työaika meni suurimmaksi osaksi nauramiseksi niin että poskia pakotti vielä illallakin. Että sillai....=)

Eila kirjoitti...

Mukavat kuulumiset täältäkin, hengessä mukana olin viikonlopussa. Varaan sulta jo nyt ens kertaa varten kyydin, jospa onnistais sitten:)

Sari kirjoitti...

Hienot viimeistelyt! Se sinun tekemäsi maatuska-avaimenperä oli ihan uskomattoman mahdottoman mielettömän upea. Kiva oli tavata ja varmaan taas nähdään näissä merkeissä :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

No eihän se sinunkaan Atalie-valikoima sitten ihan pieni ole!
Minä tein tässä jylhän päätöksen, että alan enemmän käyttää kanssa noita erikoislankoja; enempihän niitä tulee vain hypisteltyä ja ihailtua - ja - muka - säästettyä. (Mitähän järkee siinä sitten on?)

Virpi kirjoitti...

Minulla ei kauheasti noita erikislankoja ole, mutta ne ovat enemmänkin sellaisia hypistelylankoja, joita ei oikein raaskisi käyttää. On mulla myös hypistelykankaita, -malleja ja -pakkauksia. Jostain nauhasta sanoin tyttärelle, että saat sen sitten perinnöksi, kun en sitä itse raaski mihinkään laittaa =D

Mari kirjoitti...

Hih, kuumaliima-Sari :). Mäkin yhdyn näihin kiva oli nähdä/kuulla joukkoihin :). Tosi kiva katsella kaikkia blogikuvia nyt kun on livenä nähnyt näitä töitä, ihania kaikki.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania töitä. Toivottelen Sinulle ja Rakkaillesi Ihanaa Pääsiäistä

Distant Knitter kirjoitti...

Hei, sattumalta löytyi lähiseudun ristipistoilija/neuloja, kun pistäydyin blogiisi Cottage Garden -ristipistotyön perässä. Terveisiä!