My blog in English: Needle and some thread

lauantai 25. lokakuuta 2008

Kasvava jemma

Eli jemma kasvaa ja tällä kertaa sinne menevät belgialaisesta Le Soleil et La Lune:sta tilaamani jutut. Luin Chiloen blogista, että kyseinen nettikauppa on lopettamassa ja kävin sitten hyödyntämässä alennusmyyntiä (kuvassa olevat hinnat ovat ennen alennusta). Vihdoinkin sain malleja joissa on lampaita, joten nyt olen iloinen. :) Eli postissa saapuivat "Wool Needlebook and Scissor Fob" Little House Needleworkilta ja "CrabApple Hill Cottage" Elizabeth's Needlework Designilta. Lisäksi Anchorin monivärisiä ja Crescent Coloursin käsinvärjättyjä lankoja sekä pala punaista pellavaa joulukoristeita varten. Eikö olekin suloisia lampaita! :)

Meinasin ihan unohtaa, Heaven and Earth Design julkaisi Adele Sesslerin uusia malleja ja ihastuin täysin malliin nimeltä Healers Touch. Ja koska sivuilla on meneillään ale niin ostin sen. :) Malli on todella upea. Kuvassa on paljon mustaa reunoilla, joten tilasin mustaa evenweave-kangasta, jottei minun tarvitse pistellä kaikkea sitä mustaa. Klikkaa kuvaa niin näet sen isompana HAEDin sivuilla.


2 kommenttia:

gloriosa kirjoitti...

Todella upea malli. Blogissani on sinulle jotain.

Mari kirjoitti...

Hienoja malleja olet tilannut. Kiva käydä täällä aina kurkkimassa, sulla on mielenkiintoisia pistelyitä ja käsitöitä aina tekeillä.