My blog in English: Needle and some thread

sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Kunniamaininta

Sain näin hienon kunniamaininnan Gloriosalta. Kiitos ihanasta kommentista blogistani! :) Lueskelen Glorianan blogia ja kiva aina nähdä mitä Sofia-koiralle kuuluu.

Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

Annan kunniamaininnan eteenpäin näille blogeille:

Lankavuori - Minna on ihanan tuottelias, neuleita ja ristipistoja valmistuu kovaa vauhtia. :)

Marin omat käsityöt - Marin pitkiä hauskoja postauksia on kiva lukea. Pienen vauvan äiti saa paljon aikaseksi käsityörintamallakin.

Virkun blogi - Heti otsikon hahtuvista tulee kiva tunnelma. Virkun blogi on kaunis ja kuvissa on tyylikkäitä asetelmia taidolla tehtyjen käsitöiden lisäksi.

Jatta Soheltaa - Jatan blogista olen saanut monta hienoa neuleideaa ja on ilo käydä katsomassa kun joku osaa oikeasti neuloa niin hyvin. Syksyiset "kurpitsaneuleet" ovat kauniita!

Ruutulapasia ja raitasukkia -Hienoa että käsityöt kiinnostavat nuoriakin. Villakerä on 13 ja pitää yllä hienoa neuloblogia. Ihan kateellisena seuraan kuinka paljon hän saa aikaan. :)

Koska Vuodatus ei antanut minun jättää kommenttia niin toivottavasti Minna ja Mari eksyvät tänne katselemaan ja löytävät kunniamaininnan täältä :)


2 kommenttia:

Lankavuori kirjoitti...

Lämmin kiitos kunniamaininnasta! Arvostan sitä todella :)

virkku kirjoitti...

Kröhöm... Nopea reagointi ei ole vahvuuteni (laitetaan iän piikkiin) ;). Kiitos :).