My blog in English: Needle and some thread

sunnuntai 26. lokakuuta 2008

WIP QS White Rose Fae 26.10.2008

Kun olin koko kesän pistellyt Keijua niin lopahti into sitten kokonaan. Nyt on into palannut ja tässä kuva miltä Keiju näyttää tänään. Työ on kiinni Q-snapseissa ja yläreunassa näkyy lattiatelineen kiinnike. En muistanut yhtään kirjoittaa tuosta lattiatelineestä kun se saapui. On muuten ollut todella hyvä vempele, ei ole hartiat yhtään niin jumissa kun ei tarvitse kannatella ompelukehystä. Ostin siis Posilockin Floor Standin ja Helping Handin, jota käytän rotating framen kanssa (mikähän se olisi suomeksi...)
Toivottavasti saan tämän pisteltyä pian valmiiksi. :)


4 kommenttia:

Maajo kirjoitti...

Mä ostin kesällä kans lattiatelineen (en kyllä ihan tuollaista samanlaista). Kovin paljoa en ole sitä vielä käyttänyt, mutta sen verran mitä olen käyttänyt, niin olen törmännyt yhteen "ongelmaan". Miten langan saa pääteltyä (ja aloitettua) ilman, että tarvitsee löystyttää joka välissä telinettä ja kääntää työtä (ymmärsitköhän mitä tarkoitan?)? Kuinka kätevästi esim. lankojen päättely hoituu, kun käytät tota sun telinettä?

Mä tilasin myöhemmin myös sellaisen ompelukehyksen, missä on yks "lisäpalkki" eli mun ei tarvitse irroittaa ompelukehystä rullatakseni työtä. Käytännössä siis kai siinä on itsessään jo tuo sun mainitsema "helping hand"(?).

Jossain esim. pöytäliinan pistelyssä toi on varmasti kätevä! :)

Maajo kirjoitti...

Jos nyt oikein ymmärsin vastauksestasi, niin se sun teline toimii lähes samalla tavalla kuin mun teline... Onko sulla siinä joku kiristysjuttu, millä "kiinnität" sen liikkumisen (ylös-alas)? Vai annatko olla sen suht löysänä, jotta sitä on helppo käsitellä? Ite oon kiristäny mutterit aina niin tiukalle, että työ on todellakin kiinni telineessä eli aina pitää vähän löysätä, että saa työn ylöspäin. En sitten tiedä toimisiko se, jos pitäisi vähän löysemmällä? Hmm... Täytyy testata sitä sitten kun seuraavan kerran käytän telinettä (tällä hetkellä teline on tasan yhtä työtä varten ja sitäkin teen harvemmin).

Lennu kirjoitti...

Ihanalta näyttää keiju tällä hetkellä! Tsemppiä pistelyyn :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Vielä sinä sen kesytät!