My blog in English: Needle and some thread

perjantai 29. toukokuuta 2009

Ihana mailart

Ihan kuin Joulu olis tullu aikaisin tänä vuonna. Postimies on nimittäin kantanut laatikkoon niin monta kivaa juttua. :) Kuvia klikkaamalla ne näkyy isompana.

Ensimmäisenä hieno pistelty kirjekuori Lilianilta Hollannista! Lilian tietää että tykkään lampaista, joten pisteli minulle lammaskuoren. Ihana! :) Kaksi lampaista on tehty ranskalaisilla solmuilla ja se meinaa PALJON solmuja! Vau! Kuoressa oli sisällä kortin lisäksi avainnauha, johon voin itse pistellä jotain, pari lammasmallia ja kaksi tokkaa Bärengarne lankaa. Merkki on minulle ihan uusi ja en usko että sitä saa Suomesta ostettua eli ihan uniikkia lankaa. :) Kiitos Lilian! Vaihtarikuori Hollantiin lähtee myöhemmin kun nyt on ollut niin paljon muuta työn alla.



Ostin Violariumista uutta kangasta. Kangas on Zweigartin Flobaa, 70% viskoosia ja 30% pellavaa, tiheys 25ct. Väri on aika lähellä vaalea kaurapuuroa ja tykkään siitä tosi paljon. En ole vielä ehtinyt testata kangasta, mutta olen kuullut että sille on ihan unelma pistellä, joten koitan saada sen testiin pian. Muut kuvan kankaat ovat kaupanpäällisinä tulleita pellavakankaan paloja. Kiva diili! :) Otin vähän isomman kuvan Flobasta niin näkyy toi väri paremmin.



Ostin Etsystä kaksi Sara Butcherin maalausta. Nämä ovat akvarelleillä tehtyjä, nimet "Dream" ja "Joy". Tykkään kovasti Saran töistä. Heaven and Earth Designsilta saa hänen töitään ristipistomalleina ja ylläri ylläri minulla on niitä pari...tai muutama. :) Näille pitää löytää kivat kehykset.



Viimeisenä muttei todellakaan vähimpänä on ihania tuliaisia Kiinasta. Ystäväni kävi siellä matkalla ja toi ison kasan tuliaisia. :) Anchor-lankaa sekä Fairy-lankaa. Fairy on toinen uusi tuttavuus kirjontalangoissa. Lisäksi sain ihanan silkkisen pussukan, kaksi ristipistopakkausta, kangasruusuja, helmiä ja kulkusia. Kiitos Päivi! Joko sinun Ranskan tuliaissammakko on muuttunu prinssiksi? ;) Toisessa ristipakkauksessa on tosi hyvä teksti: "Makes life better" elikkäs tekeepi elämän paremmaksi. Totuus jonka me käsityöihmiset ollaan tiedetty jo pitkään. :D





Niin ja kerron meidään häämatkasta myöhemmin tänä viikonloppuna. Kuvien kanssa. :)

6 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kunnioitettava suoritus pistellä lampaat solmupistoilla! En tiedä, uskaltaisinko moiseen urakkaan ryhtyä. Tosi upean kuoren Lilian on kyllä pistellyt!

mustikka kirjoitti...

Nuo taulut ovat todella kauniit!

Päivi Väänänen kirjoitti...

Kiitos itsellesi, sammakko on muuttunut todellakin prinssiksi ja kasvaa koko ajan. Odotan milloin on aika siirtää isompaan purkkiin kasvamaan 185cm korkeaksi! t. Päivi

vattumato kirjoitti...

Ihanaa postia tosiaan! Kyllä kelpaisi kaikki mullekin;o)

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Oletpa saanut mukavaa postia.. Tuo kirjekuori oli ihana...

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Täytyypi tunnustaa, jotta vähän käypi Kiinantuliaisia katteeksi :).