My blog in English: Needle and some thread

keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Ihana syyssetti!

Tänään posti toi ihanan paketin, nimittäin syysvaihdon Tuulalta! Voi miten oon ihan onnessain täällä kun tykkään niiiiin kaikesta mitä paketti sisälsi! Tuula pisteli minulle kauniin muistikirjan ja siihen kirjanmerkin. Molemmat ovat todella kauniita. Oon kovasti tykästynyt noihin pieniin ruusuihin, joita Tuula on pistellyt molempiin. Toiseksi syyspariksi Tuula lähetti mahtavan Isa Vautierin mallin "Tomates Gardees" (jossa on linnunpönttökin!) ja siihen lankoja. Olenkin mallia katsellut monta kertaa Violariumin sivuilta, just minun makuun. :) Vaihdon ulkopuolisena bonuksena sain terveisiä Kolarista, söpön pikkuisen kuksan, jossa lukee "Sari". Kiitos Tuula ihanasta paketista ja kirjeestä!

6 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Kiitos ihanasta paketista! Mie tykkäsin kovasti.Enhän minä raaski tuohon kirjaan mitään kirjoitella. Täytyy varmaa vaikka laittaa valokuville tai vieraskirjaksi.

Teija kirjoitti...

Ihanan setin olet saanut. Kaikki osat sopivat niin hyvin yhteen.

Tuula kirjoitti...

Tervehdys! Kiva että paketti oli mieluinen. Meillä oli ilmeisesti jotain telepatiaa tämän vaihdon toteutuksen suhteen koska idea tosiaan putkahti jostakin "tyhjästä". Värit ja kangas olivat kyllä selvillä jo ajat sitten mutta viimeistely...hm, henkimaailman hommia ihan selvästi! Ihanaa syksyä sinulle.:)

Heidi kirjoitti...

Ihania juttuja olet saanut vaihdossa:)

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Mielettömän ihana pakkaus!

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upea!