My blog in English: Needle and some thread

lauantai 5. syyskuuta 2009

Minipuutarhani

Näin netissä hauskoja minipuutarhoita ja siitä se idea sitten lähti. Kaivelin tästä kukkaruukusta huonoksi menneet kesäkukat pois ja istutin tilalle koristekaalin (näyttää ihan pieneltä puulta) ja kanervan. Etualalle jätin tilaa koristeille. Tein oksista pienen penkin jonka laitoin koristekivien päälle kasvien eteen. Lisäsin vielä muutaman pienen porkkanakoristeen, kastelukannun sekä lapion ja haravan ja tämmöinen siitä sitten tuli. Saas nähdä kauanko tuo tuossa etupihalla säilyy ennen kuin joku huligaani pöllii/tuhoaa jotain. :)11 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Voi miten kaunis !! Tuon kokoista puutarhaa minäkin jaksaisin hoitaa. :-)

Katri kirjoitti...

Voi hyvänen aika sentään kun suloinen!

Ja nuo vaihdot ovat molemmat niin upeita! Pistelemäsi malli on tosi kaunis ja kurpitsat tosi ihania! Ihanan värinen tuo saamasi vaihto, ja nätit mallit siinäkin!

Marjo kirjoitti...

Onpa hauska! Toivottavasti säästyy tuholta.

Heidi kirjoitti...

On kaunis tykkään:) Pakko tähän kertoa kun meillä oli oikein lehdessä kun mun työkaverilta oli viety kukat kun ne oli kotoa pois. Painavat ruukut joissa itse siemenistä laitetut kukat. Pakettiauto nähty liikkuvan. Kyllä sitä harmitti! Niin harmittas muakin ja kaikkia! Jotkut osaa olla typeriä!!! Toivotaan, että sun saa olla rauhassa:)

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Onpa hellunen puutarha ja helppo pitää siistinä...

Irmeli kirjoitti...

Tätä istutusta katsellassa tulee hymy huulille. Hauska idea tuo penkki ja muu rekvisiitta kasvien ympärillä. Toivottavasti saa olla rauhassa, sillä tuo tuottaa iloa varmasti kaikille ohikulkijoille.

Jaana kirjoitti...

Upea!!!!!!

Srinity kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista! :)
Ainakin vielä puutarha on kunnossa eilisestä kovasta sateestakin huolimatta. Olisi hauska laittaa joku kamera kuvaamaan että huomaako ohikulkijat tuon, kunnon naapurikyttääjämeiningillä! :D

Kirsi kirjoitti...

Upea! Tuoli on ihan huippuhieno.

Ulla kirjoitti...

Ihana idea! Mietinkin ensin lukiessani että kuinkahan kestää sadetta, mutta tosi kiva että kesti :-)

MysteryKnitter kirjoitti...

How beautiful!