My blog in English: Needle and some thread

torstai 3. syyskuuta 2009

Syksyvaihto minulta Kirsille

Minä pistelin syysvaihdossa Kirsille. Kirsi tykkää oranssista, joten siitä sain värimaailmaan ideaa. Päätin pistellä syksyisen muistikirjan kannen ja siihen sopivan kirjanmerkin, (jännä sattuma kun itsekin sain muistikirjan ja kirjanmerkin :)) Malli on Kissy Crossin malli Herbst Herzen. Lanka on DMC:n Color Variations nro 4126 ja kangas Polstitches Designsin "Fallen Leaves", 28ct Luganaa. Pistelin saman mallin kirjanmerkkiin yhden langan yli ja muistikirjan kanteen kahden yli. Toiseksi pariksi tein kaksi kurpitsaa. Ensimmäinen on virkattu ja siihen löytyy Learn to Crochetin kirjoitettu ohje sekä video. Itselleni oli tuosta videosta apua, koska ei ole niin tuttuja noi enkunkieliset virkkaustermit. Ommeltu kurpitsa on tehty Schlosser Designin mallilla, ohje täällä.

Tässä vielä kuva koko paketista:


Lähikuvaa muistikirjan kannesta (värit vähän heittää...):


Ja tässä kurpitsat:

Olen aika tyytyväinen miten kurpitsat ja pistelyt onnistuivat. Aina jännittää kun jotain uutta tekee että onnistuuko. Ja minä kun meinaan viimeiset jutut tehdä vähän viime tingassa niin ei ehtis uusia ideoita keksiä jos ei vaikka alkuperäinen suunnitelma wörkikään! :D

Kiva kun pystyin pitkästä aikaa näyttämään jotain mitä olen tehnyt. Näitä salaisia juttuja kun ei viitsi paljoa etukäteen vilautella. :) Ja joulua varten tekeillä oltavia pitää vielä pidempään jemmata! :D

10 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Tämä on kyllä tosi upea! Ja ihanan paketin sait Tuulalta.

Mari kirjoitti...

Aivan mahtavan paketin olet tehnyt! :) Minäkin tykkään oranssista. :) Ja Tuula teki sinulle hienon myös!

Heidi kirjoitti...

Tykkään myös teidän molempien seteistä:) Huokaus kun toiset osaa...Tulostin jo kurpitsan ohjeen pakko saaada niitä tehtyä!

Tuula kirjoitti...

Ihana setti!

Ninnu kirjoitti...

Ihanan raikas setti! Oranssi on kiva väri syksyyn.

Irmeli kirjoitti...

Upean vaihdon olet tehnyt ja nuo kurpitsat ovat todella ihanat. Tuulalta saamasi vaihto on kaunis myös.

Teija kirjoitti...

Tosi söpöt kurpitsat ja pistelysi on upea.

vattumato kirjoitti...

Ihania paketteja sekä sinun lähettämsäi, että saamasi! Mä pistelin muuten tuolla samalla mallilla oman syysvaihtoni Lennulle;o)

Lennu kirjoitti...

Ihanan syyssetin teit, kauniit mallit hienosti viimeistelty ja ihanat kurpitsat :) Kauniin vaihdon sait itsekin!

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upea!