My blog in English: Needle and some thread

sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Messusaalista ja tatuleerausta

Viimeksi paljastin itsestäni suuria salaisuuksia... no ehkä ennemminkin jotain hassuja juttuja, mutta vieläkään ei ole mitään käsityökuvia näyttää vaikka valmista on tullutkin. Yksi on nimittäin matkalla Ameriikan yhdysvaltoihin ja siitä kuvia vasta kun tiedän että paketti on perillä, toinen on matkalla Hollantiin ja kolmas pukin konttiin. Mitäs mä sitten näyttäisin... no vaikka mun uusia hankintoja. :D Kävin Oulussa käsityömessuilla ja siellä törmäsin moneen tuttuun. Hassua sinänsä kun en edes täällä kotoseudulla törmää joulumarkkinoillakaan yhtä moneen. :) Oonkin ilmeisesti saanu hyvin tutustutettua itseni Oupsilaisiin. ;) Kiva oli nähdä ja katsotaan sitten marraskuussa kehen törmään Tampereen messuilla. Jos olet sinne tulossa ja haluat kuunnella hetken mahottoman puheliasta savolaista niin teeseura kelpaisi. :) Lennu muuten sen verran korjaan sitä viimeksi mainittua karjalaisuutta että sitä on minussa puolet eikä neljäsosa kuten muistelin eli leppoista savolaisrupattelua tulee siis puolikkaan karjalaisen vauhdilla. :D

Messuilta mukaani tarttuivat nämä. Minä oon niin mahottoman huono muistamaan mistä ostin mitäkin, että kaikki ostopaikat eivät ikävä kyllä kuvasta löydy. Mutta tein tämmösen kuvatuksen selostuksineen ostoksistani, klikkaa kuvaa niin näkyypi paremmin kirjoitukset. Pari juttua puuttuu kun ovat menossa lahjoiksi.

Vielä pitää näyttää lähikuva noista Virkkukoukkusen rintamerkeistä kun ne on niiiin ihania. :) Toinen on nytkin rimpauksilla (=rinnuksilla) keikkumassa. Minulla on semmoinen fiilis että Tampereella pitänee ehkä ostaa ihan joku heidän kivoista laukuistaankin...

Minulla ei ennen ollut kotona printteriä kun pystyin muualla printtailemaan tarvittavat, mutta nyt sitten hankin oikein monitoimilaitteen (siskoni mielestä kuulostaa keittiövekottimelta). Tämä ei siis enää ole messuostoksia vaan ihan tuolta Kuopion Prismasta hain. :) Vekotin sisältää skannerin, kopiokoneen ja printterin. Oikein veikeä vehje ja parin testitulostuksen/skannauksen perusteella ihan toimiva peli. Nimeltään Canon Pixma MP630. Suurin homma sen kotiin tuotuani oli tehdä minun käsityöpöydälleni sille tilaa. Muistatteko tämän postaukseni käsityöpöydästäni? Vekotin on nyt siinä missä ennen oli suklaata ja keskeneräisiä töitä. Sama suklaa on kyllä kadonnut jo ajat sitten, mutta kuten uudesta kuvasta huomaatte niin on sielläkin namusia, nimittäin Mrs Bridges-merkin Blueberry&Rasberry vanhanajan mallisia kovia nameja, ihania! :P´ Pöydällä ei nyt ole enää niin paljon tilaa kuin aiemmin ja ei se ihan yhtä siistikään ole, joten en laita kuvaa koko pöydästä tällä kertaa...heh.

Sitten pienellä aasin sillalla seuraavaan kuvaan. Käsityöpöydälläni ei yleensä ole punaista Bepanthen-voidetta, Elmu-kelmua ja ihoteippiä, jotka nyt kuvassa näkyvät. Niille on nyt hetkellinen tarve kun kävin torstaiaamuna lunastamassa mieheni antaman syntymäpäivälahjani eli tatuoinnin. Ja kuten joku jo arvasikin niin lampaitahan sinne minun nilkkaan nakuteltiin, tai tatuleerattiin niinkuin minä asian ilmaisen. :) Tämä kuva on otettu samana iltana kun tatuointi tehtiin, joten varsinkin tuo valkoinen lammas näyttää että olisi keritsemisen sijaan kynitty... Laitan uuden kuvan kunhan tatuoitu alue on parantunut ja värit tasaantuneet. Olen aikas tyytyväinen lopputulokseen ja uskon ettei minua sitten mummonakaan harmita nilkassa olevat lampaat. Yrittäkää päästä yli siitä järkytyksestä että minun kinttuni ovat kesän jälkeenkin valkoiset kuin lakana! :D

Lisäys hetkeä myöhemmin: Tuossa äsken puhdistin tatuoinnin ja otin kuvan ennen kuin laitoin Bepanthenea. On aika punertava vieläkin, mutta hyvin on lähteny paranemaan. Tämä kuva on vähän tarkempi kuin tuo edellinen, näyttää enemmän siltä miltä oikeastikin näyttävät.


10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hassut lampaat :) Mie meen lauantaina Tampereelle yksikseni ja teeseura kyllä kelpaisi...

MariL kirjoitti...

Tuollaisen tatuoinnin minäkin jopa "hyväksyn". ;) Söpösiä lampaita!

Heidi kirjoitti...

Minäkin voisin teehetken viettää messulla:) mutta en tiedä vielä minä päivänä olen sinne menossa... treffataan vaan jos ollaan samana päivänä menossa:)
Kivat on lampaat:) sattuiko? Nilkkaan kuulema sattuu:(

Teija kirjoitti...

Tosi söpöt lampaat. Noitahan on hyvä laskeskella jos ei uni tahdo tulla...

Makepeace75 kirjoitti...

Hauskat lampakset. :o)

Päivi kirjoitti...

Ompas metkat lampakset :D

Ritva kirjoitti...

Ihanat lampaat ! Mä en ole vieläkään saanut päätettyä mitä mä haluaisin tatuoitavaksi käteeni... Tai ehkä mä vaan säälin itteeni, etten uskalla mennä : )
Voi harmi, etten flunssan takia päässyt Oulun messuille, kun siellä ois voitu törmätä ! Mutta Tampereella oon perjantaina ja lauantaina.

Marjo kirjoitti...

Onpa suloiset lampaat. Miulla on jo kuva mietittynä ihelleni, mutta pyörittelen kuvaa ja ajatusta vielä varmaan vuoden ennen kuin toteutan toisen tatuointini. Onpa ainakin harkinta-aikaa :)

Lennu kirjoitti...

Oli TOSI mukava nähdä! Kun et tällä kertaa edes vienyt nokan edestä minulle tarkoitettuja lankoja :D En kuule ikinä varmaan unohda, hehheh, vaikka ne vyyhdit on edelleen tuolla laatikossa ihan koskemattomina :)

No niin, kyllä puolet karjalaisuutta selittää sitten kaiken... :) Kivakiva kun nähdään Tampereellakin!

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Mintsi emännöin tilkkuvaihdon Ristipistoilijat-ryhmässä. Eipä paljon kannata kahta tilkkuvaihtoa yhtä aikaa pyöritellä eli sinne siis.