My blog in English: Needle and some thread

keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Joulukalenterin 9. luukku

Yhdeksäs päivä saapui ja päätin että tähän väliin passaisi hyvin jouluinen sampleri. Ne teistä, jotka ovat saaneet joulupistelynsä jo valmiiksi ehtivät pistellä tämän vaikka kokonaan ja ne joilla on vähemmän aikaa voivat valita jonkun yksityiskohdan pisteltäväksi. Itse taidan kuulua jälkimmäiseen ryhmään sillä pakko myöntää että monesti asiat jäävät minulla viime tippaan. :)
En ole varma mikä mallin nimi on koska löysin sen Coatsin bulgarialaiselta sivustolta ja siellä kaikki on kirjoitettu kyrillisillä kirjaimilla. Kuvan nimi on kuitenkin xmas1, joten menköön sitten sillä. :) Klikkaa kuvaa niin pääset malliin ja siellä klikkaamalla mallia saat sen suuremmaksi.
Olen saanut paljon kivoja kommentteja kalenteristani. Kiitos kaikille kommenteista. :) Olen iloinen että tykkäätte tästä. Jotkut harmittelevat kun eivät ehdi pistelemään kaikkia niitä malleja joista tykkäävät. Ehkä ensi vuonna järjestänkin ennakkojoulukalenterin marraskuussa niin on enemmän aikaa pistellä ennen Joulua. :)

1 kommentti:

Katri kirjoitti...

Kiitokset minultakin kivasta joulukalenterista. En kyllä edes suunnittelekaan näiden pistelyä täksi jouluksi, tulevaksi sitten... (Paitsi tuo Prairie Schoolerin lumiukko on tarkoitus pistellä yhteen joulupakettiin.)