My blog in English: Needle and some thread

tiistai 1. joulukuuta 2009

Joulukalenterin 1. luukku

Täällä se taas on! Eli ilmaismallijoulukalenteri 2009 starttaa nyt. :)
Ensimmäinen luukku avautuu...
Viime vuonna Sharon suunnitteli mahtavan mallin " Jingelbell Reindeer". Tänä vuonna poro on saanut kaverin nimeltään "Holly Reindeer". Klikkaa kuvaa niin pääset lataamaan mallin Sharonin eli Daffycatin blogista. :)

Kuva on Daffycatin blogista.

Onko sinulla joulukalenteria? Mitä sieltä tänään paljastui? Minulla on Halvan Karkkikalenteri, luukun nro 1 takana oli iso, punainen joulupukki-hedelmäkarkki. :)

8 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Vuosi sitten löysin blogisi, ja jäin samantien jumiin kun piti joulukalenteria, seurata ja tätä vähän salaa taas odottelin =)

Minna kirjoitti...

Jaa niin ja on minulla oma joulukalenteri tuo missä 2 Rafaelin enkeliä ja 1. luukun alta paljastui tämä toinen enkeleistä :)

Heidi kirjoitti...

Minä meinasin sulle laittaakkin, että olisi ihana jos järjestäisit tämän taas:) kiva kiva!!!
Kalenterin sain snyltäni:) Käy katsomassa kohta..

Sari kirjoitti...

Ihanaa kiitos joulukalenterista :)

Minun kalenterini on paperinen ja sieltä paljastui tänään kuva karkeista.

Mari kirjoitti...

Meidän pojilla on partion joulukalenterit molemmilla, ja niistähän sai avata ensimmäisen luukun jo sunnuntaina. Tänään siellä oli tonttu avantouinnilla. :) Partion kalenterissahan on ideana, että se luukusta löytyvä kuva istuu siihen kalenterin varsinaiseen kuvaa, eli kun kalenterissa oli 1. luukku lammessa, niin luukun takaa löytyi sitten se uiskenteleva tonttu. :) Pojilla on myös papan antamat Veikkauksen raaputusjoulukalenterit; kuopukselle tuli lahjapaketti ja esikoiselle pukki. Niin ja mulla on Minna Immosen enkelikalenteri, josta löytyi tänään myös enkeli luukusta. Siinä saa avata viimeisen luukun 25. päivä, silloinhan se joulupäivä vasta onkin. :) Onko sun ristipistomallikalenterissa vielä 25. luukkukin? ;)

Mustikka kirjoitti...

Ihanaa, minäkin jo odottelin kalenteriasi :) Mulla on myyrä-kalenteri!

Ninnu kirjoitti...

Kiitos kalenterista! Meillä on paperinen partiolaisten joulukalenteri vuodelta 1990. Se tosiaankin korkattiin vasta tänään. Kuvana oli suloinen hiironen :-).

Anonyymi kirjoitti...

MInäkin olen odottanut ristipistoaiheista joulukalenteriasi oikein innolla. Just 1.12 odotin joskos blogisi on päivitetty blogislistalla ja heti tulin katsomaan ja olihan siellä se odottamani joulukalenteri. Kiitos todella paljon että jaksat nähdä tästä vaivaa.

Joulun odotusta sinulle. Toivoopi Johanna- tonttu