My blog in English: Needle and some thread

tiistai 24. marraskuuta 2009

2010 Weekly SAL blog

Gaynor on pistänyt pystyyn 2010 Weekly Stitch Along blogin. Näin sen tässä männä päivänä ja päätin osallistua DMC:n mallilla "Wild Ones Alphabet". Kesällä yritin tätä jo aloitella Kalajoella vieraillessani, mutta mukaan oli silloin lähtenyt kangas, langat ja pieni kopio mallin nurkasta, mutta en sitten sattunu ottamaan mukaan kopiota siitä osasta mikä kertoo että mikä merkki tarkoittaa mitä lankaa, joten jäi sitten aloittamatta. :) SAL-blogi löytyy täältä, tule mukaan tai käy katsomassa minkälaisia malleja siellä aloitellaan ensi vuonna.

Minun 2010 projekti:
Minä pistelen tätä ensimmäiselle lapsellemme. Emme vielä tiedä milloin hän maailmaan tulla tupsahtaa koska hän on vielä vasta ajatus meidän päissä, mutta haluan että tämä on valmis kun se päivä sitten joskus saapuu. Ja ihan varalta jos sieltä "tupsahtaa" maailmaan kaksoset (sitä nimittäin kulkee suvussa...) niin minulla on myös numeromalli "Counting with Wild Ones". :D

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hih, tämähän onkin hyvä idea :) On jonkinlaisia toiveita valmistua ennenkuin pilke silmäkulmassa täyttää 15-vuotta *virn* Kiva taulu!

sari.i. kirjoitti...

Wau, tuossa työssä onkin pistelemistä! :)

Mari kirjoitti...

Kiva malli! :) Toivottavasti toiveenne toteutuu! :) Muistan vain itse, kun tein kaikenlaista tulevalle lapsellemme jo ennen kuin häntä alettiin edes yrittää, ja sitten teki aika kipeää katsella monta vuotta kaapissa niitä tekeleitä, kun se lapsi ei ihan siitä ensimmäisestä ajatuksesta saanutkaan alkuaan. Onneksi meille kävi kuitenkin hyvin, ja kaksikin poikaa on saanut niitä pieniä nuttuja pitää ja vauvapeittoon kääriytyä. :)

Ja arvaa vaan, montako lapsille sopivaa ristipistomallia mulla on kaapissa sellaisia, jotka ois ihan kiva tehdä tai edes aloittaa ennen kuin esikoinen on armeijassa ja kuopus rippikoulussa... ;)

Kirsi kirjoitti...

Kiva idea ja minäkin ilmoittuaduin mukaan. Nyt täytyy vain käydä varastoja läpi, että mitä sitä sitten pistelisi! Tuo sinun valitsemasi malli on ihana, mutta näyttää tosi työläältä. Nostan hattua!

Tiina kirjoitti...

Ihana malli, eikä takuulla tule aika pitkäksi tuota pistellessä.