My blog in English: Needle and some thread

perjantai 27. marraskuuta 2009

Syntymäpäivälahjani saapui sittenkin! :)

Olin tänä vuonna mukana Stitching Bloggers Birthday Club vaihdossa ja kuten jotkut teistä saattavat muistaa niin en saanut lahjaa syyskuussa kun minulla oli synttärit. Parini oli kadonnut blogimaailmasta kokonaan. Onneksi on olemassa enkeleitä, jotka tekevät meidät unohdetut onnellisiksi. :)
Minun enkelini oli Edgar ja sain häneltä paketin tänään. Lahja on aivan ihana! Edgar oli pistellyt minulle Prairie Schoolerin mallin "Sheep" ja kiinnittänyt sen kauniin puisen rasian kanteen. Sisällä rasiassa oli paljon kivoja lahjoja! Sain uudet sakset (jotka tulivat erittäin paljon tarpeeseen koska minulla on vain yhdet kunnolliset ja yhdet nätit muttei kovin hyvät käytössä ja yhdet jotka eivät ole nätit eikä hyvät käyttää :)), söpöä kangasta jossa on possuja ja lehmiä, kauniin jääkaappimagneetin, Californian unikon siemeniä, joilla syntymäpäiväni venyy vielä ensi kesällekin kun istutan ne takapihallemme, aromaterapeuttista laventelin ja vaniljan tuoksuista "Sleep" vartalovoidetta ja SUKLAATA! :P´ Ihana lahja kaikkinensa ja todellakin odotuksen arvoinen.

Lahja oli kääritty laventelin väriseen paperiin.

Ja tässä kaikki ihanat jutut joita löytyi rasiasta!Olen unohtanut blogata eräästä kivasta jutusta. Nimittäin Jaana sai hyviä uutisia ja piti sen kunniaksi arvonnan blogissaan. Minä voitin tämän ihanan söpön joulukoristeen! Eikö olekkin hieno!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan ihanainen paketti :) Ja söpö lintu :)

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Ihana paketti ja tuo lintunen on söpö:)

Ulla kirjoitti...

Ihanaa että sait pakettisi! Ja oli tuo kyllä odottamisen arvoinen!

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta. Arpaonni suosi sinua :)