My blog in English: Needle and some thread

torstai 26. marraskuuta 2009

Ensimmäinen pistelemäni kirjekuori

Minulla ja Lilianilla oli kahdenkeskinen pistelty lammaskirjekuorivaihto. Lilian lähetti minulle omansa jo kauan sitten ja vihdoinkin minä sain omani valmiiksi ja postitettua. Sain juuri kuulla että kuori oli mennyt perille, joten nyt voin näyttää sen täällä. :) Löysin täydellisen mallin Cosmic Handmade sivuilta, sen nimi on "Under the Willow Tree" (löydät sen täältä). Mallin suunnittelija oli tehnyt siitä matkapussin, joten päätin tehdä ensimmäisestä pistellystä kirjekuorestani pienen matkapussin. Käytin vaalean vihreää pellavakangasta (ostettu Violariumista) ja vuorikangas on tummempaa puuvillakangasta. Kuoren koko on noin 20cm x 13cm.

Etupuolelle pistelin mallin kokonaisuudessaan kahdella langalla kahden yli. Se suurin piirtein sitten määritti kuoren koon. Löysin sopivan lammaspostimerkinkin ja toiseksi postimerkiksi laitoin supisuomalaisen saunavastan kun se lehtineen passasi väreiltä kuoreen. :)Takapuolelle pistelin kaksi lammasta ja osan reunuksesta. Yläreunassa on oma osoitteeni.


Kun kuoren avaa niin sisältä löytyy paikka saksille (lähetin nuo sinivihreät sakset mukana, ne on myös ostettu Violariumista) ja neuloille. En laittanyt neuloja mukaan kun ajattelin että ne tunkee läpi kankaista ja pistävät jotakuta viatonta postilaista sormeen. :) Lähetin mukana myös langan säilytykseen tuollaisen thread winderin, se on kuoressa sisällä, joten kuva on The Gift of Stitching-kaupasta, josta sen ostin. Ei ollu lammasta niin lähetin kaniinin. :) Ja kuten näette niin sisäpuolella on neljä kanaa.

Tämän kuoren pistely ja suunnittelu oli tosi hauskaa ja varmasti tulen jatkossakin pistelemään näitä mailart kuoria. Ja näitä on kiva vastaanottaakin! :)

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Tosi kiva:)

Mari kirjoitti...

Söpö kuori! :)

Katri kirjoitti...

Soma kuori, ja monikäyttöinen!

Kirsi kirjoitti...

Upea kuori ja hienoa nimenomaan se, että olit keksinyt siihen muutakin käyttötarkoitusta, kuin vain kuori. Lilian on varmasti iloinen!

Lennu kirjoitti...

Ihanan kuoren teit, siitä tuli hieno :) Tosi söpö malli ja tuo lammaspostimerkki on ihana!

Kiitänpä vielä samalla siitä teepallosta, se on tosi kätevä ja kaunis ja pysyy hyvin kiinni! Käytän sitä ison lemppariteemukini kanssa, kun sen kanssa ei voi käyttää sellaisia erilaisia teesiivilöitä mitä yleensä käytän :) En ehkä yritäkään enempää selittää, mutta pääasia on se, että käytössä on jatkuvasti ja on tosi mieluinen, eli kiitos!