My blog in English: Needle and some thread

torstai 18. joulukuuta 2008

Joulukalenterin 18. luukku


Näin tämän Echevetten blogissa ja jysähti ihan kunnolla. Tämä on ihana! :) Kuva on Le Blog de Clo-blogista, Clo on pistellyt tämän mallin ja viimeistellyt kauniiksi tyynyksi. Kuvaa klikkaamalla pääset Echevetten blogimerkintään ja sieltä klikkaa taas kuvaa niin pääset malliin.

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hei!

Mulla olis kysymys tuosta nimikirjoituksesta, mikä sulla on tuossa jokaisen kirjoituksen alla. Kun tiedän kyllä, missä noita saa tehdä, ja eilen teinkin itselleni tuollaisen, mutta en osaa sitä liittää Bloggeriin. Miten sen saa niin, että se tulee automaattisesti kaikkien kirjoitusten loppuun? (Mullahan on nyt vielä blogi Vuodatuksessa, mutta olen siirtymässä lähiaikoina Bloggeriin, ja sinne olisin tuota nimikirjoitusta halunnut, mutten saa sitä laitettua...) Kiitos, jos osaat ja viitsit auttaa, kun sinä selvästikin olet osannut tuon nimikirjoituksen tuohon liittää! :) Voit vaikka käydä blogiini jättämässä viestiä tai mailitse marska_77 at yahoo piste com.

Samalla vielä kiitän sinua tuosta ihanasta joulukalenteri-ideasta! :) Ja muutenkin se sinun ilmaismallien linkkilista on aivan loistava! :)

Mari kirjoitti...

Kiitos, just tuota kohtaa en ollutkaan kokeillut, kaikkea muuta varmasti kyllä... ;)

Ulla kirjoitti...

Ihana malli! Voi kun olisi vielä aikaa pistellä tuo täksi jouluksi!