My blog in English: Needle and some thread

lauantai 6. joulukuuta 2008

Jouluvaihto ja lankoja

En ole ehtinyt näitä kuvaamaan ja kirjoittamaan näistä vaikka saapuivat jo alkuviikosta, mutta nyt sitten vihdoin tulee näitä kuvia. :)

Osallistuin Lennun ristipistovaidoissa Jouluvaihtoon. Lähettämäni paketti ei ole vielä mennyt perille, joten ei kuvia vielä siitä, mutta sain jo paketin Jaanalta. Jaana oli pistellyt minulle ihanan joulukuusimallin ja viimeistellyt sen tyynyksi. On kuulema ensimmäinen tyynymallinen viimeistely, jonka hän on tehnyt, mitä ei kyllä uskoisi sillä se on todella kaunis ja siististi viimeistelty. Paketissa oli myös marmeladia, pala punaista kangasta, virkattu patalappu- ja pannunalussetti, lammasmalleja ja enkeliheijastin, jossa on minun nimi. Osui niin nappiin tuo heijastin, kun olen jo pitkään miettinyt että pitäis hankkia semmoinen. :) Kiitos Jaana kivasta paketista!


Tällä viikolla saapui postissa myös paketti Jenkeistä. Lankakeijuni Amanda lähetti tilaamani langat ja ne saapuivat tosi nopeasti. Voi että nuo langat näyttää aina herkullisilta. :) Taidan aloittaa Healers Touchin (kuva täällä) heti kun joululahjat ovat valmiina.

4 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Olen iloinen että pidit saamistasi lahjoista!! Ja kiitos kuvasta ;) Nappaan sen omaan blogiin myös.

Kirsi kirjoitti...

Ihana Paketti!

leenuliini kirjoitti...

Huikean hienon paketin olet saanut Jaanalta. Kiva oivallus Sinulta myös nuo joulukalenteriluukut. Mukavaa sunnuntaita!

Lennu kirjoitti...

Ihanan vaihdon olet saanut, kyllä vaihdot on sitten mukavia :)