My blog in English: Needle and some thread

sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Poro ja Joulumarkkinat

Sain tämän valmiiksi jo perjantaina, mutta viikonloppu vain hurahti ohi ja nyt vasta ehdin näyttämään kuvan täällä. Tämän poron malli on Daffycatilta ja kun näin mallin niin päätin pistellä tämän heti. Käytin vihreässä kohdassa DMC:n lankaa 904, koska minulla ei ollut mallissa pyydettyä 3051 lankaa.


Kävin Kuopion joulumarkkinoilla kaverin kanssa ja hauskaa oli. En kuitenkaan ostanut paljoakaan, pari joululahjaa ja miehelle tuoretta leipää (minulla on keliakia niin en löydä itselleni tuoretta leipää oikein mistään). Markkinoilta menimme muualle shoppailemaan ja löysin kivoja nuppineuloja. Nyt ei taida olla enää yhtään tekosyytä miksen tekisi pinkeepiä, joten varmaankin pitää kokeilla sitä piakoin. :) Lisäksi löytyi kivoja jouluisia nauhoja.


Kävimme myös mielestäni Kuopion parhaassa kahvilassa, Burts Cafeessa. Siellä on tosi hyvä valikoima gluteenittomia leivonnaisia. Minä nautin siellä blinin kylmäsavulohitäytteellä ja ihanaisen vadelma-suklaakakkupalan (jossa taisi olla vähän puolukkaakin kun oli niin hyvää, makeata, mutta kivalla "potkulla" :)). Nam nam!


Ei kommentteja: