My blog in English: Needle and some thread

tiistai 16. joulukuuta 2008

Kiva päivä ja toinen inspiroitunut ristipistoystävä

Pirjo blogista Piken pistelyt lähetti minulle yllätyspaketin. Hänellä oli blogissaan arvonta 5000 kävijän johdosta ja olin lähimpänä 5000:tta kommentillani. Paketti oli aivan valtavan ihana! Sieltä löytyi suklaata, Janlynnin Celestial Santa joulukoristepakkaus kehyksineen kaikkineen, kaksi ihanaa ristipistomallia joissa on lampaita (Pike taisit käydä blogissani kurkistelemassa mistä tykkään ;)), pieni neulottu sukka, joka on suloisin pieni koriste jonka olen nähnyt ja vielä ihana pistelty tyyny. Ja tietysti unohdin ottaa kuvan tyynyn taustakankaasta, jossa on myös lammas! :) Aarteita, aarteita! Voit käväistä katsomassa tyynyä Piken blogissa jossa näkyy myös se kiva taustakangas, täältä se löytyy. Minulla oli kiva päivä töissä ja kun tulin kotiin niin kotona odotti tämä paketti, täydellinen päivä eikös vaan? Tai no jos olisi vielä ollut lomapäivä ettei olisi töissä tarvinnut käydä ollenkaan niin olisi ehkä ollut vielä vähän täydellisempi. :D


Joulukalenterini on inspiroinut myös Ellin pistelemään yhden mallin. Hän pisteli Fa La La:n, joka löytyy luukusta 11. Tykkään hänen valitsemastaan kankaasta, se tuo hienosti värit esiin. Klikkaa kuvaa niin pääset katsomaan kuvaa paremmin hänen blogissaan Sisiliskokset.1 kommentti:

Pike kirjoitti...

Lampaita, lampaita - ei kyllä löytynyt kuin nuo kaksi mallia - mutta ilahduin kun löysin tuon tauskakankaan ja siinä oli lammas :) Kiva kun tykkäsit!