My blog in English: Needle and some thread

torstai 11. joulukuuta 2008

Jouluvaihto HeidiK:lle

Lähetin Lennun ristipistovaihtojen Jouluvaihdossa paketin HeidiK:lle. En muistanut ottaa kuvia muista kuin tästä ristipistotyöstä, onneksi Heidi otti, joten löydät lisää kuvia hänen blogistaan.

Ristipistotyö on Rico Designin Tonttupoika. Ristipistopakkaus sisälsi kankaan (ommeltu valmiiksi muotoonsa), langat ja kivan ripustimen yläreunaan. Lisäsin tekstin "Hyvää Joulua!", kirjaimet ovat Lizzie*Katen Baby Samplerista (löydät kirjaimet täältä kun klikkaat "This alphabet graph"-linkkiä).

Mukaan laitoin myös jouluisen kyltin, Belgialaista suklaata, Thread Heavenia, Madeiran sinistä metallilankaa ja kotkankynsisakset. Kiva että Heidi tykkäsi paketista. :)

Jouluvaihto on siis ohitse ja odottelen innolla seuraava eli Aakkosvaihtoa. Harmi että pitää odottaa maaliskuulle asti ennen lähettämistä... minä malttamaton... :)

2 kommenttia:

Viivi Wagner kirjoitti...

Ihana! Minäpä näin, kun Sari teki tätä mm. linja-autossa matkalla käsityömessuille Tampereelle 2008! Minäkii haluun tällaisen!

Heidi kirjoitti...

Nämä ei olekaan mulle tuttuja aikaisemmin...kävin katsomassa niin ihkuja töitä...eikä nyt niin kalliita ettei hannoisi ostaa..Täytyy pistää mietintään josko tilaisi. Kiitos kovasti vielä sinulle paketista:) Oletko itse tuon tai noita tilannut vai oletko saanut ostettua jostakin kaupasta? En nähnyt Menitassa ainakaan noita. Muitapa käsityöliikkeitä en huomannut suuressa maaimassa..